Обща снимка с майка си Пепа Николова сподели актрисата  и

...
Обща снимка с майка си Пепа Николова сподели актрисата  и
Коментари Харесай

Назад във времето: Алекс Сърчаджиева умили мрежата с тази снимка

Обща фотография с майка си Пепа Николова показа актрисата  и водеща на „ Животът по автентичен случай “ Александра Сърчаджиева.

Преди 17 години българската актриса напусна този свят. Това бе повода Алекс да разгласява фотос и да напомни на света за майка си.

„ Много те обичам МАМО!!! Няма ден, в който да не мисля за теб ПЕПА!!! Благодаря ти за всичко, на което ме научи!!!  Благодаря ти за любовта, с която ме подари!!! Благодаря ти, че си моя МАЙКА “- написа любимката на феновете в своя пост.

През 1965г. Пепа Николова за първи път е видяна от режисьорите Ирина Акташева и Христо Писков. Поканена е да изиграе основната роля в  „ Понеделник заран ”.

До 1988 година филмът не вижда бял свят.  С 22 години забавяне Съюзът на българските кино дейци й присъжда премията за най-хубава женска роля.

Александра играе дружно с майка си пък във кино лентата „ Вампири, таласъми “.

Отскоро гледаме на екран още веднъж „ Животът по автентичен случай “, чиято водеща е Алекс Сърчаджиева. Тя продължава да подготвя своите посетители да описват пикантни моменти  от персоналния им живот. Тази роля отива на актрисата и феновете я харесват. Най-новото лице на предаването е артистът Филип Буков. Той води паметната графа „ Топ 10 “.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР